Kontakt os

Brug kontakt formularen her for at kontakt os. Vi giver dig mulighed for at række ud til os, både for at få rådgivning, men også hvis du har spørgsmål til de forskellige låne udbydere på markedet.

    Hjælp fra eksperter i lån

    Selvom det er Thorbjørn der står bag hjemmesiden, så sider der en lang række eksperter klar til at hjælpe dig med de rigtig beslutninger. Det er nemlig meget vigtigt at det er en rådgiver med ekspertise i RKI registreringer der hjælper dig på sporet af det rigtig lån.

    Låne markedet er nemlig stort og indviklet, og man kan forholdsvis nemt komme til at stifte dyr gæld, som er svær at kommen af med igen. Derfor invitere vi dig til at skrive til os inden du tager en beslutning, og vi vil så hjælpe dig med kompetent ekspert rådgivning.

    Svar på 24 timer

    Det er vigtig for os, at din henvendelse bliver besvaret indenfor 24 timer. Vi arbejder derfor næsten i døgndrift for at opnå netop det. Skulle du i mod forventning ikke have fået svar i løbet af 24 timer, så kunne det godt være fordi det var weekend. Her forbeholder vi os nemlig retten til at holde fri.