Giv weekenden et pift med et lån

Så nærmer weekenden sig igen med raske skridt. Hvad skal du lave i weekenden, spørger mange hinanden om. Venner og kollegaer, ja alle vil vide det. Allerede onsdag begynder snakken om weekendens udfoldelser. Eller mangel på samme. For hvad laver man i weekenden, hvis tegnebogen er flad som en pandekage?

Vi shopper af forskellige årsager

Shopping er noget de fleste synes giver dem en god følelse. Det gør det fordi, når vi shopper frigives stoffet dopamin. Dopamin skaber en følelse af velvære. Når vi shopper, ser vi nye ting og prøver nye produkter, som vi måske ikke kendte til i forvejen. Det er spændende. Derfor shopper vi også nogle gange af kedsomhed eller fordi vi ønsker at styrke vores selvtillid. Det kan være alt fra forkælelse til praktiske årsager, at kreditkortet luftes. Især bruger vi mange penge på tøj, da det er en stor del af vores identitet og det ligger i den danske kultur.  

Book en personlig shopper

Så hvad skal du egentlig lave denne weekend? Skal du booste din selvtillid med lækkert nyt mærketøj eller skal der købes kedelige fornuftige sager, som f.eks. stanniol og fryseposer? Hvis du trænger til at give dig selv et ekstra klap på skulderen for en god indsats, så lån penge i weekenden. Hos flere butikker kan du hyre en personlig shopper, som kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit. Herved sparer du tid på din shopping og du bliver forkælet. Det er ganske gratis. Book en tid og lad dig inspirere til, hvordan du kan udnytte din eksisterende garderobe eller fuldstændig forny den.

Nethandel hitter mere end forventet

Hvis du hellere vil shoppe i ro og mag hjemme foran computeren, er du ligesom mange andre danskere. Vi shopper nemlig løs på nettet. Vi kan lide nemme og bekvemme køb. Det er hovedsaligt tøj og fritidsudstyr, som vi køber online og gerne i udenlandske webshops. Det behøver absolut ikke kun være i danske webshops. Rejser og ferieboliger ligger også højt på listen tæt fulgt af internet, tv og telefoni. Vi lever i en global verden, hvor alt er muligt at skaffe via computeren. Det er også muligt at skaffe et billigt lån over nettet, hvis du har brug for det. Lån penge her, og du vil opleve hvor let og hurtigt, du kan få penge imellem hænderne. Via gode guides for du hurtigt overblik over dine lånemuligheder. Med en sammenligning af udbydere tilbydes du de bedste muligheder. Det er flere forskellige låntyper, som f.eks. SMS-lån. Her låner du et forholdsvis lille beløb 50 – 3000 kr. med en kort løbetid, som typisk vil være på 30-90 dage. Du skal derfor være sikker på, at du kan betale lånet tilbage indenfor kort tid. Sådan et lån kan du optage via din mobiltelefon og vil være oplagt, hvis du ønsker at forkæle dig selv i weekenden. Nyt fedt tøj, den nyeste mobil eller et lækkert weekendophold. Så blev det alligevel en god weekend at fortælle vennerne og kollegaerne om.