Gør børneværelset klar med friske faver

Før en fødsel bør der males

Tiden op til en fødsel er noget helt særligt. Man er som par og kommende forældre fokuseret på maven der vokser, og man ser frem til de planlagte scanninger, der giver en ro og glæde frem mod terminen. Mange bruger også tiden på at få styr på en række praktiske ting, lige fra køb af autostol, der er vigtig når man skal til og fra hospitalet, til babyseng, legetøj og meget mere. Det kan også blive for meget, i den forstand at man i starten faktisk har brug for meget få ting, og fordi ens familie og venner også ofte gerne vil give gaver efter fødslen. Derfor kan det være godt ikke at købe for mange ting, men i stedet have en ønskeliste klar. I stedet kan man rette sin praktiske og redebyggende energi på ting, som man ikke kan få i gave. En af disse ting, det er at få malet sine vægge. Lad os se nærmere på hvorfor dette er en god idé.

Maling er fornyelse

Med barnet vender man et blad i livet, og det er både et mentalt skifte, såvel som et meget praktisk skifte i livet. Begge disse sider af mønten afspejles ganske fint i det at få malet. Når man maler sit hjem, så giver man det en ny beklædning, man siger farvel til i går, og goddag til i morgen – en ny dag. Det er en æstetisk såvel som en emotionel oplevelse, at opdatere malingen på væggene. Man får næsten et nyt hjem, og med ens nyfødte første barn, får man også noget nyt, nemlig en familie. Man har lyst til at bygge rede omkring dette, og forstærke følelsen af hvad der sker, og det kan man så fint gøre med maling. Der er også det visuelle og lidt praktiske der handler om, at når man først har fået sit barn, så er det ikke sikkert at man har overskud til at få malet de næste mange år, især hvis man får flere børn. Derfor er det en gave til ens fremtidige selv, hvis man kan gå ind i denne særlige periode, med en bolig der er helt i top.

Find en maler i Aalborg

Det er nok et råd der giver sig selv, men man bør ikke selv male, men i stedet finde en professionel maler til opgaven. Det skal dog siges alligevel, for overraskende mange gravide har en tendens til at presse selv lidt hårdt op til en fødsel, måske fordi de ikke mener at det er godt nok bare at hvile sig. Det er dog helt åbenlyst nødvendigt at hvile sig, hvilket også er rådet jordemødre og læger giver. Så i stedet for at skabe stress i den lille familie, så skal man endelig bare finde sig en lokal dygtig maler i Aalborg, der kan påtage sig opgaven. Så kan man derefter nyde et stille liv med baby, omgivet af smukke, hvide vægge. Med tiden vil der komme masser af mærker og mos på de vægge, men så er starten i det mindste kridhvid.

2 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *