Derfor bør du tage Egerbyg med på råd når du ønsker at sælge din lejlighed

Egerbyg er en professionel og moderne entreprenørvirksomhed, som har specialiseret sig i renoveringsprojekter. De kan derfor nemt og hurtigt se hvad der bedst kan svare sig at renovere i lige netop din bolig, sådan at den bliver solgt hurtigere. Specielt med lejligheder er det en god ide, at sørge for at udnytte pladsen optimalt og sørge for at alt står snor lige. Har du en lejlighed, som du ikke kan få solgt? Så er det Egerbyg, du skal få hjælp af. Her får du nogle af deres bedste tips til dig, der prøver at sælge din lejlighed.  

Overvej at bruge skydedøre  

Har du en mindre lejlighed eller en lejlighed hvor planløsningen kunne have været bedre? Så kan du snyde dig til mere plads ved hjælp af skydedøre. Skydedøre giver dig nemlig mere plads i rummet, da der ikke er nogen døre fylder når den skal åbnes og lukkes. Derfor er skydedøre rigtig gode i mange sammenhænge og specielt til lejligheder, hvor pladsen kan være trang. Det samme gælder garderobeskabe og et smalt soveværelse. I Egerbyg er man stor fortaler for, at bruge skydedøre som en pladsbesparende løsning. Det er desuden også væsentligt nemmere at opsætte en skydedør, for at spare plads end der er at lave hele planløsningen om. Du kan derfor overveje om skydedøre, vil gøre det nemmere at få solgt din lejlighed.  

Spotlys er en god ide ved lave lofter  

Har man en lejlighed eller et hus hvor der er lavt til loftet, så kan man få det til at syne højere ved brug at spotlys. Spotlys fylder desuden heller ikke i rummet på samme måde som en original loftslampe gør. Derfor er spotlys det optimale valg, til alle der har lavt til loftet uanset om de bor i lejlighed eller i hus.  

Sikkerhed sælger   

Hos Egerbyg har man også fundet frem til, at sikkerhed sælger. Hvis man gerne vil sælge sin lejlighed i stuen eller på første sal, hvor det er noget lettere at bryde ind, end det er på 2 sal og højere op, så skal man tænke over sikkerheden. Der er mange købere der kan blive skræmt væk, hvis de føler at lejligheden ikke er sikret nok imod tyveri. Derfor kan det være en god ide, at sørge for at dine vinduer er moderne og svære at bryde ind ad. Det samme gælder din hoveddør og karmen der til. En dør med en forstærket karm er meget svær at bryde ind af og det er noget der virkelig sælger.  

Fjern rod og grimme radiatorer  

Du kan komme virkelig langt med dit boligsalg, hvis du sørger for at dit hjem altid er pænt og ryddeligt når der kommer mulige købere på besøg. Derfor er det en god ide, at sørge for at der altid er ryddet op og forholdsvis rent når ejendomsmægleren kommer med mulige købere. Radiatorer er heller ikke ligefrem noget der sælger. Du kan derfor med fordel sætte radiatorskjulere op i dit hjem.  

4 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *