Hold haven fin – Det kan sagtens være både nemt og billigt

De fleste danske hjem har en have. Desværre er den, for de fleste, ikke meget mere end en tanke værd, og det kan ses. I bedste fald kan haven være et smukt og attraktivt sted, hvor både børn og voksne kan få sig rørt og få trukket frisk luft ned i lungerne. Det potentiale når de færreste dog. I stedet lader de haven stå, fordi de mener det tager for lang tid, eller at det er for dyrt. Ingen af delene behøver dog at være tilfældet.

Med bare en lille indledningsvis indsats, kan du nemlig nemt få en fin have, der i stort omfang passer sig selv. Den indledningsvise indsats vil hurtigt vise sig at være al tiden og pengene værd, når først du oplever, hvordan det er at færdes i en have, man faktisk er stolt af. Derfor kan det også sagtens forsvares at finansiere dele af den ved et lille lån.

Gør det nemt

Hele ideen er dog at indrette en have, der hverken koster det store at anlægge eller vedligeholde. Det kan du blandt andet gøre ved kun at bruge planter, der er forholdsvist vedligeholdelsesfri, og som sagtens kan klare den mænge regn og frost, det danske vejr nu engang kan byde på. Rådfører du dig med din lokale planteskole, er der heldigvis masser af planter, der overholder de krav. Du kan sågar finde en hæk, her er en ligusterhæk et godt bud, som er nærmest vedligeholdelsesfri og kun har brug for en smule ligusterhæk gødning for at holde sig ekstra frodig.

Har du alligevel lyst til at have et par fine blomster, der kræver en smule ekstra omsorg, kan den slags dog også klares, uden at det nødvendigvis kræve mere arbejde fra din hånd. Her hedder svaret nemlig kapillærkasser, som sådan set bare er plantekasser med evnen til at give dine plante den rette mængde vand og gødning løbende. Hvis du gerne vil have en nem have, så køb kapillærkasser.

Undgå ukrudt

Alt den slags handler dog kun om de planter, du gerne vil have til at vokse i haven. Den mængde tid og penge, der er associeret med havearbejde, handler dog oftest mindst lige så meget om de planter, du ikke vil have til at vokse. Vil du gerne gøre din nye, finde have både nem og billig, kan det altså også godt svare sig at gøre en smule ud af det præventive arbejde ved at begrænse grusarealer og lignende samt lægge plast under fliserne. Det er den slags tricks, der kan sikre dig en nem og billig have.

2.088 comments

  1. I recently tried CBD gummies for the from the word go cbd stick balm circumstance and they exceeded my expectations. The touch was charming, and they helped me unwind and relax. My anxiety noticeably decreased, and I felt a discrimination of all-inclusive well-being. These gummies are age a elementary in my self-care routine. Hugely recommend with a view a logical and quieting experience.

  2. I recently embarked on a journey to multiply autoflower weed seeds representing the key duration, and it was an incredibly cheap weed seeds enriched experience. As a beginner, I was initially apprehensive, but the alter turned discernible to be surprisingly straightforward. Primary misguided, the germination phase was uniform sailing. The seeds sprouted with all speed, and their vigor was impressive. I followed the recommended guidelines regarding lighting, nutrients, and watering, and the plants responded positively. A particular of the biggest advantages of autoflowering strains is their cleverness to automatically conversion from vegetative proliferation to flowering, regardless of beat cycle.

  3. Monitore o celular de qualquer lugar e veja o que está acontecendo no telefone de destino. Você será capaz de monitorar e armazenar registros de chamadas, mensagens, atividades sociais, imagens, vídeos, whatsapp e muito mais. Monitoramento em tempo real de telefones, nenhum conhecimento técnico é necessário, nenhuma raiz é necessária.