Sådan finder du Rav med en Ravlygte

Kom ud i naturen med en Ravlygte
Vi lever i en tid, hvor meget af vores tid foregår foran skærme. Smartphones, TV, computere, tablet er alt sammen blevet en integreret de af vores hverdag, hvor vi i dag kan måle vores skærmtid. Faktisk er skærmene blevet så naturlig en forlænget arm, at det i dag er et problem for mange. Flere siger med stolthed til sig selv, at nu har de altså kun brugt 1.5 timer i snit med telefonen i sofaen. Derfor har vi på redaktionen kigget nærmere med lygter til rav fra ravfund.dk, som du kan se nærmere på her.

Vi har været ude med vores familie i skumringen, hvor vi brugte et par timer ved Vesterhavets kyst. Du kan også besøge Ravfunds hovedside her, hvor du får et overblik over lygter til rav og andre rav relaterede produkter.

Skumringstid ved Vesterhavet
Jeg tog familien med ud ved Vesterhavet – selvfølgelig efter at have overtalt dem til at slippe neonlysene fra deres skærme. Jeg viste dem den lille kuffert med lygter til rav, og de syntes faktisk, at det virkede som et spændende projekt. Vi startede bilen og smed vores lygter om bag i. Snart gik vi rundt med vores ravlygter ved kysten, mens Vesterhavet buldrede i mørket. Min dreng så pludselig en lysende sten og kom glad og stole over til mig. Den står nu i hans vindueskarm.

UV lygter til rav – hvordan virker de ?
Hele familien fik en rigtig god naturoplevelse, men vi var noget udfordret på at skelne sten og andet fra rav og fandt først ud af længe efter at der på siden hvor vi købte ravlygterne var en yderst detaljeret beskrivelse af hvordan rav ser ud med en ravlygte og efter vi læste afsnittet omkring rav med uv lys var vi 100% klar til næste ravjagt.