Hvor finder man svar på spørgsmål om alkoholproblemer?

Hvor finder man svar på spørgsmål om alkoholproblemer?

Mange søger efter svar på deres spørgsmål om alkoholproblemer eller alkoholmisbrug rundt omkring på nettet, men kan man stole på alle de oplysninger man finder?
De fleste har nok fundet ud af for lang tid siden, at hvis man søger længe nok på internettet, så kan man finde lige det svar man ønsker.

Det betyder at man måske for svar på sit spørgsmål, men er det svar man kan stole på?Måske har det ikke så stor betydning hvis man ønsker at finde ud af hvor lang tid, man skal koge et blødkogt æg, men hvis man vil vigtige spørgsmål omkring alkoholproblematikker eller misbrug, kan det være livsvigtigt at man får et svar man kan have tillid til.

Det forkerte svar kan føre til at misbrug bliver til alkoholafhængighed, eller at en familie der ikke får den rigtige hjælp, ender i opløsning. Derfor er det vigtigt at man altid henter sine oplysninger om så alvorlige emner som alkoholmisbrug et pålideligt sted.
Heldigvis findes der både hurtig og gratis alkoholrådgivning på internettet.

 

Gratis alkoholrådgivning alle årets dage.

Firmaet Dyscon alkoholbehandlinger har i mere end 10 år tilbudt gratis alkoholrådgivning til alle. Både til den som selv har et alkoholproblem eller til pårørende til en der har problemer med alkoholen.
I følge Dyscon direktør har man gennem årene hjulpet langt over 20.000 familier og enkeltpersoner med gratis alkoholrådgivning. 

Det adskiller Dyscons rådgivningslinje fra andre alkohollinjer er at mens mange andre rådgivningslinjer oftest bruger frivilligt personale der ikke har nogen uddannelsen inden for alkoholbehandling, så er alt det personalet Dyscon bruger højtudannet alkoholbehandlere.

Derfor er der også mange sundhedsfarlige der bruger deres alkohollinje når en patient der har et alkoholmisbrug.

Udover den åbne alkoholrådgivning driver Dyscon også hjemmesiden alkoholbehandlinger.dk hvor der findes en lang række artikler om alkoholproblemer og svar på de mest almindelige spørgsmål om alkoholmisbrug og alkoholafhængighed.

 

3 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *