Lån selvom du er i RKI

Det er muligt at låne penge på trods af, at man er i RKI. Det er dog vigtigt at vide, at disse lån er meget risikofyldte. Det er derfor ikke noget, som man skal gøre, hvis man ikke vil sætte sin privatøkonomi under pres. Hvis man gerne vil stifte gæld, selvom man er i RKI, så skal man have lavet en meget grundig realkreditvurdering. 

Lån penge til drømmehuset og få hjælp af en boligadvokat

Boligkøb er i manges liv deres største investering. Det kan derfor også være rigtig dyrt. Derfor vælger mange at få lavet et lån i deres bank, sådan de har råd til at købe huset. 

Det er dog også en god ide at få en advokat til boligkøb. En boligadvokat kan hjælpe med mange ting. Her kan man få styr på alle de små ting, som en boligadvokat ved noget om. Det kan være meget forvirrende at købe en bolig, hvilket også er grunden til, at mange får en boligadvokat til at hjælpe med at købe et nyt hus. 

Hvad er RKI?

RKI er et register for dårlige betalere. Virksomheder kan melde personer ind, hvis de er dårlige til at betale. Her melder man eventuelle udfordringer ind omkring en person eller virksomhed. Det kan have store konsekvenser for personerne, da dem man handler med kan slå en op i registeret. Hvis man står som en dårlig betaler, så vil man ofte stoppe med at handle med den person.

Lånene er risikofyldte 

Hvis man først er anset som en dårlig betaler, så kan det være svært at få lavet gode lån. Det er derfor fyldt med risiko at låne penge, hvis man er i RKI. Man skal derfor passe meget på sig selv. 

Man skal generelt altid holde sig fra korte lån, da renterne ofte er høje her. Man skal virkelig passe på, da man kan ende med at en kortsigtet løsning bliver et stort fremtidigt problem for en. 

Hvordan kommer man ud af RKI?

Man kan komme ud af RKI på forskellige måder. Den mest oplagte og direkte vej ud er, at man betaler sin gæld af. Det er dog ikke særlig mange, som kan det, da det i forvejen er dårlig økonomi, der har gjort, at man er endt i RKI.

Man kan også vente i 5 år, da man har vil blive fjernet fra registeret. Det er dog ikke altid, at man kan vente 5 år med at skulle låne penge. Derfor kan man også skrive ind til RKI. Man skal dog være godt forberedt med gode argumenter.

Et godt budget kan hjælpe dig med nye lån

Hvis man får lagt et godt budget for sin hverdag, så kan det hjælpe meget på fremtidige lån. På den måde undgår man at skabe mere gæld og har en plan for, hvordan man vil betale sine lån af. Det er derfor altid en god ide at få lagt et godt budget

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *