Sådan finder du den bedste hund til familien

Er du en af de mange, der gerne vil føre lidt ekstra kærlighed ind i familielivet? Og tænker du derfor lige som flere andre, at den ideelle måde at gøre det på, er ved at investere i menneskets bedste ven, hunden? Så kan det være, at du lige nu er usikker på, hvilken race du skal vælge at gøre til familiens kæledyr. Der er nemlig rigtig mange forskellige racer at vælge mellem – hver med deres egenskaber. Og det handler om at finde den, der passer bedst ind – både for jeres egen skyld, men også for at sikre det bedste hundeliv.

Husk, at hunden kun har dig

Hunden skal nemlig have det godt hos jer, således den føler sig tilpas og elsket. Vi skal huske, at hunden kun har dig og din familie til at give den kærlighed og omsorg, mens I kan gå ud og finde det mange andre steder. Hunden er derfor dybt afhængig af jer – og I vil derfor være det aboslut vigtigste i dens liv. I vil selv komme til at opleve en større kærlighed og glæde med en hund i huset. Den sørger for, at I aldrig flere jer alene, og den er altid klar til at yde den omsorg, som I behøver.

Derfor bør du vælge racen, Papillon

Der er i dag mange, der vælger en hund i racen, papillon. Her er der tale om en populær selskabshund, der kan passe ind i ethvert hjem. Den fylder ikke meget, og derfor kræver den heller ikke en masse plads. Den har en god tilpasningsevne, og derfor vil du også opleve, at den kan omgås både børn og andre dyr. Dog skal du ikke tage fejl af den lille størrelse. Papillon er nemlig en både aktiv og legesyg hund – særligt i hvalpestadiet. Og derfor vil den ikke gå glip af noget og deltage alle de steder, hvor den kan komme til det. Hunden er derfor initiativrig, og med den rette træning vil du opleve, at den også er ideel til træning i for eksempel lydighed eller agility.

Hvorfor gør hunde?

Mange har dog én frygt, når de inviterer menneskets bedste ven inden for i deres hjem – og det er hunde som gør. Flere vil nemlig gerne have en hund, der stilfærdigt kan gå i ét med familielivet uden at gøre en masse væsen ud af sig selv. At gø er dog en helt naturlig ting for hunden. Men med en Papillon er det noget, I kan træne jer fra. Det handler blot om at forstå hundens signaler og kropssprog, så du kan tolke, hvad der ligger til grund for hundens gøen. Sørg således for at give godbidder når der er ro på hunden, således den forstår, hvad der er rigtigt og rart, og hvad der er forkert. For at opnå den mest effektive træning bør du investere i hunden allerede i hvalpestadiet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *