Skal familien forøges med en kat? Se her, hvad du skal forberede

En kat er et rigtig populært kæledyr i Danmark. Rigtig mange børnefamilier har en kat. Det er et dyr, som både kan passe sig selv men også er kærlig. Den er derfor nem at have gående, hvis man også har travlt i hverdagen. Den kræver noget men ikke alt for meget. Der vil være nogle ting, som I skal forberede inden kattens ankomst. På den måde er I helt klar på, når katten skal starte et liv hos jer og blive en del af familien. Den skal være tryg og føle sig hjemme.

Find en god kattelem

Skal din kat kunne gå ind og ud selv? Så en kattelem et godt valg. Det vil gøre det nemt for din kat at gå ud og ind, som den har lyst. En kat er et dyr, som har brug for at kunne bevæge sig frit. Den behøves ikke gå i snor udenfor, og er nogle gange væk i lang tid. Derfor skal den nemt kunne komme tilbage, når den savner familien eller er sulten. Du kan få kattelemme i flere forskellige farver, så det passer til dit hjem. Det kan også være, du skal have flere kattelemme. Hvis du har et sommerhus, og gerne vil have din kat med der også, skal der også være en kattelem der. Der vil også være forskel på størrelsen i kattelemmen. Har du en stor kat, skal kattelemmen selvfølgelig være en del større. Den skal ikke have besvær med at komme ud og ind. Du kan også få en mere avanceret kattelem, som kan styres med en App. På den måde kan du med kamera holde øje med din kat. Der er derfor mange gode muligheder inden for kattelemme. Det er blot at finde ud af, hvilken som basser til både din bolig og kat.

Hav foder, legetøj og udstyr klar

Når din kat ankommer, skal I ikke mangle noget. I skal ikke først ud at købe ting til katten der. Den skal føle sig hjemme fra første dag, og derfor skal I ikke først købe udstyr efter ankomsten. Det er vigtigt at have foder klar, så din kat kan få godt foder fra starten. Dertil skal I have en katte-seng klar, så den har et trygt sted og sove. I skal måske også have klatrestativer eller legetøj klar til din kat, så den kan blive aktiveret. Det er vigtigt for katten. Udstyr er også en kattebakke. Det er vigtigt for, at din kat kan klare sit ordenligt. Ellers ender den med at gøre det andre steder, hvilket hverken katten eller din familie vil ønske.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *