Tag et SEO kursus og bliv ekspert i søgemaskineoptimering

Hvis du er interesseret i at optimere din marketingsstrategi, så skal du til at bruge SEO. SEO står for søgemaskineoptimering, hvilket gør at dit websted kommer til tops på de store søgemaskiner som Bing eller Google. SEO er ikke lige så omfattende som det lyder, men for at blive ekspert, så er det en god ide at tage et SEO kursus

Hvad lærer man på et SEO kursus?

På et SEO kursus lærer du grundlæggende, hvordan du anvender SEO til at udvikle din hjemmeside. Du vil lære om, hvad der skal til for, at man kommer til at rangere højt på Google. På kurset vil du også lære om, hvordan du kan bruge forskellige værktøjer til at opbygge din hjemmeside, så den tiltrækker flere besøgende. 

Derfor er SEO en optimal marketingsstrategi

Du har med garanti prøvet at lave en Google søgning før. Måske har du søgt efter en opskrift, en hjemmeside hvor du kan købe højtalere, et websted som sælger beauty produkter eller noget helt andet. Hvilke artikler tenderer du til at klikke på?

De fleste klikker på de øverste artikler og bladrer ikke længere på siderne end til nummer 2 eller 3. Selvom der er flere tusinde søgeresultater ud fra dit søgeord, så kigger man sjældent videre end de første par sider. Med SEO kan du sørge  for at netop din hjemmeside kommer frem, som en af de første hits. 

Dette kommer du til at arbejde med på dit kursus

Når du tager et SEO kursus kommer du blandet andet til at arbejde med:

  • Linkbuilding artikler
  • Teknisk SEO
  • Analysere algoritmen på Google 
  • Søgeordsanalyse 

Du kan enten tage et SEO kursus eller en hel uddannelse, hvis du gerne vil blive ekspert i at opbygge digitale marketingsstrategier, som med garanti giver pote. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *