Sådan sørger du for at holde en brag af en konfirmation

Når det drejer sig om at være vært for en konfirmationsfest, er et af de vigtigste elementer bordet. Det er trods alt her, dine gæster skal sidde og nyde festen. Du vil gerne sørge for, at det ser godt ud! Her er nogle tips til at skabe et ekstra specielt bord:

Det rigtige match

Vælg din dug og servietter konfirmation – En smuk dug kan tilføre elegance til enhver begivenhed, så vælg en, der passer til lejligheden. Hvis du holder en sofistikeret middag, skal du vælge noget klassisk og tidløst; hvis du er på udkig efter noget sjovt og afslappet, skal du vælge noget lysere eller mere mønstret.

 

En måde at gøre dit konfirmationsfestbord endnu mere specielt på er at folde servietterne. Dette kan tilføje et strejf af raffinement og elegance og give gæsterne noget at tale om. Det er overraskende nemt at folde servietter i smukke former, f.eks. vifte, hatte eller blomster.

 

For at få en nem vifteform skal du starte med at lægge servietten fladt på et bord. Fold det ene hjørne diagonalt opad, så det mødes med det modsatte hjørne. Tag derefter de to sider, du lige har dannet, og fold dem sammen på midten. Du kan også tilføje et dekorativt element ved at binde et bånd rundt om midten af din vifteformede serviet, inden du lægger den på bordet.

 

Hvis du vil prøve noget mere udfordrende, hvorfor så ikke prøve at folde servietterne til hatte? Begynd med at folde servietten på midten på langs og læg den derefter i folder fra ende til ende halvvejs i længden. Når du er færdig med at folde den, ruller du den op fra den ene ende, indtil den ligner en hat! For at fuldende looket binder du en snor rundt om midten og bruger evt. et par knappenåle til at holde den på plads.

 

Ved at tage dig tid til at skabe brugerdefinerede foldede servietter til dit konfirmationsfestbord er du sikker på at imponere dine gæster og tilføje et ekstra specielt touch!

Tilføj bordkort

Bordkort kan hjælpe dine gæster med at finde vej til deres plads nemt og tilføje et ekstra personligt præg. Du kan lave dem selv eller købe dem online. Det er

 

Brug unikke midterstykker – Midterstykker vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed, så vælg noget særligt til dit konfirmationsbord. Uanset om det er et stort blomsterarrangement eller en unik skulptur, har du masser af muligheder at vælge imellem.

Sidst men ikke mindst

Hæng dekorationer op – Dekorationer som bannere og balloner kan være med til at gøre ethvert bord til noget spektakulært. Vælg dekorationer i jeres konfirmationsfarver for et endnu mere ensartet look! Det behøver ikke nødvendigvis være top moderne, i mange tilfælde skal man faktisk bare vælge det man selv har lyst til. Det behøver ikke være fancy pancy før at det ser godt ud og det virker. Du skal blot stole på din mavefornemmelse!

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *