Om os

Laantrods.dk er en service stiftet i 2019 til dem, der er registreret i RKI og derfor har svært ved at finde et lån. Det er en personlig drevet hjemmeside, og sker med hjertet på det rigtige sted. Det betyder også, at vi ikke mener man bør låne penge for en hver pris. Det er nemlig ikke altid den rigtige løsning at stifte mere gæld.

Grunden til, at jeg har lavet hjemmesiden her, er at jeg selv har være uheldig at havne i RKI. Dengang var det umuligt for mig at finde et lån, der kunne hjælpe mig på rette vej igen. Dengang gjorde jeg det klar for mig selv, at jeg ville hjælpe andre i samme situation.

Ejeren bag Laantrods.dk hedder Thorbjørn, og selvom han er uddannet bankrådgiver, og derfor burde være i den bedste situation til, at håndtere hans egen økonomi, så skete der tilbage i 2009 det, at han blev skilt samtidigt med at finanskrisen ramte landet hårdt.

Det betød at huset var meget mindre værd end da det blev købt, men skulle sælges. Det resulteret i en kæmpe gæld, hvor det var umuligt at stifte yderligere gæld. I dag er det hele vendt, og derfor rådgiver, og hjælper Thorbjørn andre med at komme igennem det samme.

Vision og filosofi

Dem der er hårdest prøvet rent økonomisk, er oftest dem der havner i RKI. Mange gange er det ikke selvforskyldt

Selvom det sagtens kan være selvforskyldt, så er det ikke altid sådan tingene hænger sammen. Som sagens beskrevet ovenfor, der har personen ingen muligheder for at styre udenom, og det er derfor vigtigt at der finde hjælp til dem der er hårdt prøvet.

Det er derfor min vision at skabe bedre økonomi til dem der ikke har noget i forvejen. Jeg kan ikke hjælpe med at finde et arbejde, eller rådgive om dine muligheder for hjælp i det kommunale. Men jeg kan fortælle dig om det er fornuftigt at stifte yderligere gæld. Det gør vi igennem et gennemarbejdet budget.

Thorbjørn Jensen
Uddannet Bankrådgiver
Ejer og økonomisk rådgiver

Ekspert rådgivere

Vi har allieret os med en række stærke og kompetent eksperter på lånemarkedet, som kan give dig den bedste rådgivning. Selvom Thorbjørn er uddannet i at rådgive folk til de rigtige økonomiske beslutninger. Så er der alligevel en række eksperter klar til at hjælpe dig. Der kommer nemlig mange henvendelser fra personer som gerne vil finde et lån.