Om os

Hvis du står registreret i Ribers Kredit Information (RKI), så ved du, hvor svært det kan være at optage et lån i banken. Heldigvis er der en række låneudbydere, der tilbyder at låne dig penge, selvom du er registreret i RKI. Desværre er markedet noget nær umuligt at overskue. Det er grunden til, at Linkcia ApS har indgået et provisionssamarbejde med en række digitale låneudbydere. Det samarbejde har ført til skabelsen af laantrods.dk, hvor du kan få overblik over, hvilke låneudbydere der kan tilbyde dig et lån, selvom du er registreret i RKI.

Visionen bag laantrods.dk

Linkcia ApS har i stedet for at skabe endnu et låneselskab valgt at skabe en informationsside til dig, der har brug for et overblik over dine lånemuligheder som registreret skyldner. Linkcia ApS og laantrods.dk samarbejder med en række digitale låneudbydere, i forsøget på at formidle kontakten mellem låneselskaberne og forbrugerne.

Holdet bag laantrods.dk har et mål, og det er at give alle danskere lige mulighed for at låne penge. Det er desværre ikke alle låneudbydere, der deler den overbevisning, og derfor er der foretaget en grundig sortering i selskaberne på laantrods.dk, så du kun får præsenteret låneudbydere, der også vil udlåne penge til danskere, der allerede er registreret i RKI.

Vi giver dig overblik over dele af lånemarkedet

På laantrods.dk får du et opdateret og tidsrelevant overblik over det digitale lånemarked. Gennem et tæt samarbejde med en lang række digitale låneudbydere giver vi dig et bredt overblik over lånemarkedet, og du er garanteret en fair chance for at låne penge, også selvom du skulle være registreret i RKI.

Der er to overordnede krav til alle selskaber, der henvises til på laantrods.dk. Det første krav er, at der er tale om et godkendt låneselskab, der følger den danske lovgivning på området og samtidig har en god kundeservice. Det andet krav er, at selskaberne tilbyder lån på trods af RKI-registrering. Derfor er du både i trygge hænder og sikret en fair chance, når du ansøger om lån hos en af vores samarbejdspartnere.

Hvis du har brug for et overblik over dine lånemuligheder som registreret skyldner, så kan du roligt tage et kig på forsiden, hvor du finder en udførlig oversigt over vores samarbejdspartnere.

Vi hjælper dig med at låne, selvom du er registreret i RKI

Selvom låneudbyderne her på siden alle indvilger i at udlåne penge til personer registreret i RKI, betyder det ikke, at der er tale om uovervejede udlån, eller at det kun er lån, der er rentable for registrerede skyldnere. Normalt vil du slet ikke kunne få lov at indsende en låneansøgning, hvis du er registreret i RKI, men det har du mulighed for hos alle laantrods.dk’s samarbejdspartnere. Hvis du er registreret i RKI, vil det dog være en god idé at se på mulighederne for at optage lån med kautionist, da det rigtig tit vil øge dine chancer for at blive godkendt til et lån i sidste ende.

Hvis du ligger inde med et spørgsmål, eller føler at du har brug for hjælp, så kan du udfylde vores kontaktformular. Normalt vil du få svar indenfor 24 timer, men der kan gå længere, hvis du eksempelvis kontakter os i weekenden.