Spar penge! – Hvad er de mest holdbare telefon covers?

MANGLER DU ET NYT HOLDBART COVER?
Så skulle du overveje et magnet mobilcover være det helt rigtige for dig. Få en maksimal beskyttelse med et cover til Samsung.

Hvis du skal købe det rette mobilcover til din smag og præferencer er det vigtigt at du gør op med dig selv hvad du søger når du skal vælge det bedste mobilcover. Du kan efterhånden finde et mange forskellige mobil cover. Med et meget bredt udvalg af cover til OnePlus kan man let finde et mobilcover der beskytter maksimalt og samtidig er i et stilrent design.

Hvis du kunne tænke dig et Flip Cover får du et mobil cover der ikke blot er et cover. 
Et flip cover er mere end et mobilcover. Du får en beskyttelse til din telefon som beskytter 360 grader og samtidig er det en indbygget holder til kort så du kan opbevare kørekort eller hvad du end ønsker at have med dig i lommen. Et Flipcover er typisk lavet i læder der giver en fantastisk beskyttelse. Du kan finde et flip cover i forskellige farver, men det mest populære flipcover er i sort.

Udover at man får en indbygget kortholder ved denne type cover får man også en indbygget holder til mobiltelefon, da du kan dreje mobilcoveret så det står op i mobilcoveret hvis du eksempelvis skal streame en serie, film eller andet kan det været utrolig praktisk at have din telefon stående i en behagelig vandret vinkel. Hvis du er på jagt efter en anden type cover kan du også gå efter et Bumper mobilcover der vil give din telefon en optimal beskyttelse.

Et Bumper Cover er det man vil kalde for et rigtigt håndværker cover da det yder en utrolig beskyttelse om mange håndværkere har brug for en rigtig god beskyttelse til deres telefoner, med det de kan blive udsat for i løbet af hverdagen.

Der findes flere forskellige typer af Bumper Covers. Du kan både få Bumper Covers der har en hårdfør gummi bagside og ramme, eller en utrolig beskyttende gummiramme med en glas bagside.

Vælger du et Bumper Cover med glas bagside vil man beholde noget af det flotte udseende telefonen oprindeligt har. 
Man skal ikke være nervøs for at man ikke får beskyttet sin mobiltelefon godt nok fordi at coveret har en glas eller plastik bagside. designet af denne type mobilcover er lavet til at beskyttte en telefon til det maksimale. Ønsker du et helt neutralt cover så kan det være et  TPU Mobilcover du skal investere i. Med et neutralt  TPU Mobilcover får du en meget enkel beskyttelse, hvor din telefon beholder dens oprindelige design. Din telefon vil få et mobilcover der er utrolig fleksibelt, så det har en god stødabsorberende effekt ved slag og tab af din telefon.

Hvis du gerne vil have et mobilcover der er udover det sædvanlige du kan finde på markedet, så vil et magnet mobilcover være det helt rette valg til din smag. Denne type af telefon cover er en af de nyere designs på markedet for beskyttelse af mobiltelefoner. Coveret består af en modstandsdygtig aluminiumsramme, og en glas for og bagside. man får en 100% touch sensititivet på sin mobiltelefon når denne type af mobil cover er monteret, grundet den stilrene glasbeskyttelse. mobilcoveret er designet med indbyggede magneter langs rammen i selve telefon coveret der sørger for at din mobil telefon er godt beskyttet imod alle former for både ridser, slag og tab.

Du kan også få et helt unikt mobilcover til din telefon i form af et Art Cover. Et Art Cover er fremstillet med fokus på et friskt design, og giver din mobil et helt specielt udtryk med unikke mønstre og farver. 

29 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *