Sådan får du råd til julen i år

Nu er det snart jul igen, og selvom det er rart, så er der også noget, der altid følger med julen, og det er forbrug. Vi forbruger utroligt mange penge i december, og det kan være svært at få råd til – selvom man gerne vil. Her kommer nogle råd, du kan bruge, hvis du også er nervøs for, om pengene kan slå til i december.

Lån pengene

Du tænker måske, at det er langt ude at låne penge til jul, men det er faktisk ganske normalt. Du skal bare kigge efter det billigste lån og sørge for, at du får lavet en god afbetalingsordning, så du kan betale din gæld af. Det er vigtigt at være realistisk omkring, hvor meget man har mulighed for at betale tilbage hver måned, for ellers kan det nemt gå hen og blive et træls lån.

Hvis du har styr på disse ting, så er der ingen fare ved at tage et godt quicklån, så du kan give gave til dem, du elsker. Man skal også huske på, at december klart er den måned, hvor man har allermest brug for penge. Derfor giver det god mening at tage et lån i december og så løbende betale af i løbet af året – det bliver i hvert fald en bedre jul!

Lav flere hjemmelavede gaver

Det kan også være, du skal prøve dig ad med flere hjemmelavede gaver. Nu tænker du måske allerede, at hjemmelavede gaver er noget bras, men der er flere ting, du kan lave, som folk vil blive glade for. Tænk bare på, hvor glad du selv ville blive for et par hjemmestrikkede futter eller en hjemmehæklet karklud. Man ved, der ligger slid bag de fleste hjemmelavede gaver, og det kan man ikke sætte en pris på!

Det kan også være, det er et stort projekt for dig at være kreativ, og så kan det godt være, at hjemmelavede gaver ikke lige er noget for dig. Dog kan du altid prøve at finde inspiration online og se, om du har mod på at prøve kræfter med det.

Hav et gavebudget

Husk at lave en fast aftale med dem, du giver julegaver til, omkring hvor meget i hver især skal give. Det kan hjælpe utrolig meget, fordi man får et bedre overblik. Derudover giver det mere ro i maven, fordi man sat til at handle inden for en bestemt begrænsning, som sørger for, at I begge giver for det samme beløb. Så skal man ikke sidde og være nervøs for, om man har brugt for meget eller for lidt penge på sin gave.

Kig efter gode tilbud

Man kan spare rigtig mange penge, hvis man er god til at kigge efter tilbud. Der er masser af gode tilbud online, hvor du kan prøve at finde nogle af de ting, du skal købe. Du kan også altid sammenligne priser online, så du er sikker på at købe produkter der, hvor det er billigst.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *