Få overblik over dine muligheder, trods RKI!

Hvis du er en af de 195.000 danskere der lige nu står registreret i RKI, så frygt ikke for fremtiden.
Der er mulighed for at låne penge alligevel.

Faktisk er det slet ikke en umulighed at låne penge, til rimelige vilkår, selvom du fremgår som dårlig betaler.

Men for at hjælpe dig lidt på vej mod en bedre økonomi har vi samlet et par spare tips.

Tjek dine månedlige udgifter

Hvis du står i den situation at dine månedlige udgifter virker uoverskuelige og du har mistet overblikket over dine, måske, alt for dyre regninger, så gå dem grundigt igennem. Måske der er flere steder, hvor du betaler mere end du faktisk behøver.

Et godt sted at spare kunne være regningen på mobil telefoni. Det kan også være værd at skifte, hvis du oplever dårlig dækning på din mobil.

Hvis du gerne vil være på det nyeste netværk, 5G, som er ved at blive rullet ud til hele landet, burde du se på et dækningskort.

Der kan du se hvordan du er dækket i hele landet, ud fra hvilket netværk du har. Her kan du også sammenligne prisen på dit nuværende abonnement, med tilbud fra mange andre udbydere. Måske nogen er billigere end det du betaler i dag.

BILLIG, hurtigere, hurtigst

Hvis du finder ud af at din mobilregning er alt for dyr, er der en super nem oversigt over mobilabonnementer. Her finder du hurtigt ud af om dit nuværende abonnement er godt nok og om du giver for mange penge for det, hver måned.

Hvis du på et tidspunkt skal flytte fra en landsdel til en anden, er det super nemt at se Eesy 5g dækningskort og blive klogere på hvordan du nu er dækket, det nye sted du skal bo. Det er ikke alle steder i landet, de forskellige firmaer dækker lige godt. Derfor er det en god ide at tjekke hvordan dækningen er, hos det selskab du er i, i dag. Kontra hvordan andre selskabers dækning er. Der er ikke noget mere irriterende end når nettet ikke virker.

Billig mad, lige til døren

Du kender sikkert til det. At stå nede i supermarkedet på tom mave og få hevet alt det i kurven som er dyrt, usundt og har det med at snige sig ind som dårlig samvittighed.

Hvis du gerne vil undgå at handle for dyrt og slippe for at skulle lave madplan hver uge, så kunne det være en idé at find billige måltidskasser med det samme.

Måltidskasser er blevet super moderne de senere år. Det er ikke uden grund. Det er nemt, det er hurtigt, man undgår madspild og du får maden bragt lige til døren. Find billige måltidskasser med det samme.

Her finder du forskellige udbydere, så bliver det ikke meget nemmere. Det eneste du skal gøre, er at beslutte dig for hvilken udbyder du vil have. Det er super nemt og så skal du bare find billige måltidskasser med det samme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *