Sådan kan du undgå at tage et lån

Det er naturligvis dejligt, at man har mulighed for at optage lån, når man har behov for det. Men det er nu bedst, hvis man ikke når til dette punkt overhovedet.

I denne artikel giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du kan genvinde kontrollen over din økonomi – og helt undgår at optage et lån! Læs med i denne artikel hvis det har interesse for dig.

Find den billigste a-kasse og fagforening

Der er visse udgifter, som langt de fleste arbejdere i Danmark har til fælles. Nogle af disse er vores udgifter til a kasser og fagforeninger. Har du en billig a-kasse eller fagforening?

Det er en god idé at undersøge dette nøje, så du er sikker på at du egentlig ikke giver mere for din a-kasse end højst nødvendigt. Find a-kasse pris ved at gå ind på de forskellige hjemmesider for a-kasser og gå i gang med at sammenligne priser.

Meget ofte vil de forskellige a-kasser rundt omkring i landet være meget gode til at informere med deres priser inde på nettet. Vær opmærksom på at der kan være forskel på priserne, alt efter hvilket medlemskab du har.

Nogle a-kasser er for eksempel meget billige at være medlem af, hvis man endnu er studerende. Vær sikker på at du finder frem til lige præcis den pris, som er relevant for dig.

Du bør gøre det samme for fagforeninger, så du er sikker på at du ikke betaler for meget.

Du kan eventuelt også prøve at forhandle lidt om priserne, hvis du har mod på det. Det er ikke noget, som de fleste danskere er så vant til at gøre. Men det er nu helt i orden at prutte lidt om prisen, når det gælder medlemskab af a kasser og fagforeninger.

Har du den billigste vejhjælp og bilforsikring?

Udgifter til vejhjælp og bilforsikringen er noget andet, som langt de fleste voksne danskere har til fælles. Er du sikker på at du ikke betaler for meget i vejhjælp og bilforsikringen? Det kan være en rigtig god idé at prøve at undersøge det lidt nærmere også.

Du kan finde vejhjælp priser ved at gå ind på de forskellige hjemmesider for firmaer, som tilbyder denne service. Meget ofte kan du få din vejhjælp sammen med din bilforsikring. Og på den måde kan det ofte blive en lille smule billigere. Se om dette er en mulighed for dig gennem dit nuværende forsikringsselskab.

Dan dig et overblik er dit budget

Slutteligt er det er meget god idé at prøve at danne sig et overblik af dit budget, hvis du føler at du er ved at miste kontrollen med det. Hvor mange penge bruger du egentlig i løbet af måneden – og på hvilke udgifter?

Det kan være utroligt intimiderende at skulle konfrontere sig selv med sine egne finansielle valg – især hvis man føler, at man har brugt alt for mange penge. Men det kan også være den bedste metode hvorpå, du kan genvinde kontrollen med din økonomi.

6.192 comments