Hurtig ansættelse af ledelsesprofil med Nextt Management

Som virksomhed sidder man med et kæmpestort problem, hvis en ledelsesprofil i virksomheden stopper med kort varsel, da virksomheden dermed ikke har nogen til at tage det ledelsesmæssige ansvar for virksomhedens daglige drift og retning. Dette kan ofte have katastrofale økonomiske konsekvenser for en virksomhed, der havner i en sådan situation. Og den er nødt til så hurtigt som muligt at finde en stedfortræder, der besidder de rette kompetencer.

Det er dog typisk noget, der kræver en masse tid og økonomiske resurser, og som regel er det noget, som virksomheden ikke selv kan tage hånd om.

 

Svært for virksomheder at finde midlertidig ledere, der er kvalificerede

Hvis en virksomhed selv skal til at finde en ny chef, eller leder, er det ofte en meget tidskrævende opgave, og noget som de fleste virksomheder ikke har de fornødne kvalifikationer til at tage sig af.

Af denne årsag er det anbefalelsesværdigt at virksomheden gør brug af et rekrutteringsbureau, som er specialiseret i at skaffe erfarne chef- og ledelsesprofiler indenfor kort tid.

 

Over 18 års erfaring indenfor Interim Management branchen

Et godt sted at gå hen, hvis man har brug for nogen til at hjælpe sig med at finde en velkvalificeret ledelselseprofil på kort tid, er rekrutteringsbureauet Nextt Management.

De har over 18 års erfaring indenfor Interim Management branchen, og er nogen af de absolut førende i Danmark indenfor Interim Management

Hos Nextt Management sidder der udelukkende eksperter, som har masser af erfaring i at få virksomheder, på rette kurs igen ved at hjælpe dem med at finde en Interim Manager af den ene eller anden slags, der kan træde til med kort varsel.

Nextt Management sørger altså for at virksomheden kommer ovenpå igen både hvad angår indtjening, retning og vækst.

Betegnelsen Interim Management betyder: “midlertidigt lederskab”, og er den faglige term, der bruges som betegnelse for dette særegne område indenfor rekruttering.

 

Store og talrige fordele ved Interim Management

For en virksomhed som akut mangler en lederprofil, er der mange fordele ved at ansætte en Interim Manager.

En Interim Manager giver bla. en virksomhed mulighed for stor fleksibilitet i ansættelsen af en interim manager, såsom forlængelse af ansættelsen, eller fastansættelse, hvis virksomheden har brug for det.

Én af de helt store fordele ved at ansætte en Interim Manager er at man får en topkvalificeret ledelsesprofil, der kun har dét for øje hurtigst muligt at løse den opgave, der skal løses.

 

5 fordele ved Nextt Managements rekrutteringsmetode:

 1. Hurtig behovsafklaring
 2. Hurtig ansættelsesproces
 3. Hurtig tiltrædelse
 4. Omkostningseffektivt
 5. 18+ års erfaring indenfor Interim Management

 

Nextt Management er specialister i at finde profiler indenfor:

 • Midlertidig ledelse (interim management)
 • Kriseledelse
 • Forandringsledelse
 • Projektledelse

Nextt Management er specialiseret i at skaffe denne type ledelsesprofiler:

 • Interim CEO
 • Interim HRO
 • Interim CMO
 • Interim CTO
 • Interim CIO

Nextt Management opbygger altid gode og stabile relationer til sine kunder, således at det ender med at blive til længerevarende samarbejder.

266 comments

 1. Achat mГ©dicament en ligne fiable [url=https://eumedicamentenligne.shop/#]pharmacie en ligne france livraison internationale[/url] Pharmacie Internationale en ligne

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *