Du bør spare i stedet for at låne penge

Det kan være fristende at låne penge, så man kan investere i kryptovalutaer, som man kan læse mere om på denne side her. Problemet med at låne penge er dog, at det er penge man reelt set ikke har. Det er særligt en dårlig idé at investere for lånte penge, hvis man ikke ved, hvad man laver. De fleste ved ikke, hvad de laver, og de har heller ikke muligheden for at låne penge til en god nok rente, hvor det kan svare sig. Man skal op i nogle seriøse beløb, før dette kan lade sig gøre. Ønsker man derfor at komme i gang med investering, så bør man nok starte med at spare op i stedet for at tage den nemme løsning, hvor man ender med at låne penge.

Dette betyder selvfølgelig også, at du ikke kan komme i gang med at investere i dag, hvis du ikke har penge stående på din konto. Det tager et stykke tid at spare nok kapitalen sammen til at investere. Det behøver dog ikke være store beløb, man investerer for.

Disse steder kan du spare en del penge

Du ved nok allerede, hvor du kan spare penge – det kommer nemlig meget an på, hvem man er. Nogle folk ryger meget, og derfor bruger de mange penge på rygning. Det kunne derfor være et godt sted at starte, hvis man vil spare op til en eventuel investering.

Der er dog også ting, som de fleste bruger penge på, så vi kan godt komme med lidt generelle råd også. Hvis du drikker meget kaffe, så er du nok også tilbøjelig til at købe kaffe på farten. Det ser ikke ud til at koste meget, fordi man betaler “småpenge” hver gang, men hvis denne “hver gang” er hver eneste dag, så løber det hurtigt op. Du kan prøve at regne på det. Det samme gør sig gældende for impulsive køb ved kassen, når du står i kø i supermarkedet.

 

Bemærk: Dette er ikke rådgivning om investeringer, og du bør søge professionel hjælp, hvis du ønsker at investere for lånte penge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *