Derfor er biler med flere hestekræfter dyrere

Der er ikke mange som ikke elsker fart og hurtige biler, og de overtager da også ofte samtaleemnet, når snakken går på transport. Er du selv en af dem som elsker fart men samtidig ikke forstår hvorfor det er så meget dyrere at eje en hurtig bil, kan du læse med her, hvor vi kommer nærmere ind på de store forskelle.

Brændstoftypen er af stor betydning

Der er stor forskel på om det er en benzinbil, diesel, hybrid eller el-bil. De hurtige biler bruger oftest meget mere brændstof end de langsommere biler, og hvis det er en benzinbil, koster den også en del mere at fylde op end biler som kører med de andre brændstoftyper. Mange nyere biler kan dog generelt køre mere på literen selvom de kører på benzin.

Reservedelene er tilpasset farten

De hurtigere bilers reservedele er oftest produceret til at kunne holde til lidt mere slitage. Tager man fx bremserne, så er de tilpasset til den hurtige bil, og det betyder typisk også at bremserne koster mere. Generelt slides bilens dele hurtigere ved hurtig kørsel og evt. hårdere håndtering af bilen.

Forsikringen tager ikke hensyn

Forsikringsselskaberne ser på bilerne som biler med større risiko for skader. Det er desuden ofte sådan at dyrere biler er dyrere at reparere, og de hurtigere biler er også dyrere end de langsommere. Derfor er prisen for at forsikre en hurtig bil generelt højere, end hvis der er tale om en af de langsommere.

Skal du have ny bil?

Uanset om du skal ud og købe en ny hurtig eller langsom bil, så kan du med fordel sørge for at være godt rustet økonomisk. Skal du ud og have den finansieret med et billån, anbefaler vi at du søger lån gennem sider som giver dig flere lånetilbud som fx Autolånet.dk, så du kan sammenligne og vælge det bedste lån.

305 comments

 1. Pingback: meritking
 2. Pingback: grandpashabet
 3. Pingback: madridbet
 4. Pingback: meritking
 5. Pingback: porn
 6. Pingback: child porn
 7. Pingback: porn
 8. Pingback: porn
 9. Pingback: porn
 10. Pingback: child porn
 11. Pingback: child porn
 12. Pingback: anal porn
 13. pharmacy website india [url=https://pharmindia.online/#]india pharmacy mail order[/url] top 10 online pharmacy in india

 14. order cheap propecia without insurance [url=http://propeciaf.online/#]buy cheap propecia online[/url] order propecia tablets

 15. farmacia online piГ№ conveniente [url=http://eufarmacieonline.com/#]farmacia online senza ricetta[/url] acquisto farmaci con ricetta

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *