Har du brug for penge, så overvej lige en ekstra gang grøn jade

Hvem vil ikke gerne have flere penge? Hvis bare de hang på træerne, så ville det ikke være en bekymring i hverdagen. Det er interessant at tænke på, hvordan vi har indrettet os efter økonomi og penge. Det er vores fælles valuta, som vi som samfund er gået sammen om at tillægge en værdi, så vi kan anskaffe ting for at leve og overleve. I virkeligheden er det en konstruktion, der er med til at sikre lige muligheder for alle – i hvert fald i forhold til prissætning. Men det er også en konstruktion, der har skabt ulighed mellem mennesker, hvor forskellen mellem de fattigste og rigeste er kæmpestor. Det er tankevækkende, for tænk hvis vi alle fik lidt, så forskellen var mindre. De rigeste personer vil statistisk ikke kunne nå at bruge alle deres penge i deres levetid – og det er altså tankevækkende. Vi kan udrette mange ting med penge, og dette inkluderer også forskning i sygdomme og meget andet. Penge er altså vigtige.

At manifestere rigdom

Nogle tror på, at man kan manifestere rigdom og på denne måde tiltrække det. At leve hver dag med manifestationen om, at man tiltrækker rigdom. Hvad kan man forvente, at der sker? Vinder man i Lotto – det kræver naturligvis, at man i forvejen forsøger sig med at spille Lotto. Måske man pludseligt arver fra et ukendt familiemedlem? Nåh ja, der er naturligvis også alle dem, der ikke tror på manifestation.

Hvis bare man tror på det – for tro kan flytte bjerge

Du har sikkert før hørt, at tro kan flytte bjerge. Det er meget beslægtet med at manifestere ting. Hvis blot man tror nok på det, og gør det til en del af hverdagen og livet, så øger man chancerne for, at det kan ske. I virkeligheden siger man, at det er fordi, at man går rundt og aktivt fokuserer på det, og derfor også til sidst vil ende med at opleve det. Grøn jade tiltrækker held og rigdom – dette er der nogle, der tror på. Men dette er et andet eksempel på, at man anvender redskaber til at styrke manifestationen. En sten kan minde dig om, at du tror på rigdom. Du bliver selvfølgelig ikke helt automatisk rig ved at købe en sten som grøn jade. Hvis det var så let, ville alle gøre dette og bare læne sig tilbage og vente. Men det er igen her, at man påvirker sig selv psykisk til at tænke i en bestemt retning, og dette vil man tage valg ud fra.

Har du prøvet clairvoyance?

Clairvoyance giver dig et en retning du kan gå, hvis du føler, at du mangler det. Det kan være et godt skub i en retning, hvor du igen oplever at gå ud af et spor, hvor du holder fokus på noget bestemt. Clairvoyance kan måske også sige noget om, hvordan din økonomiske situation ser ud i fremtiden. Det kan få dig til at stræbe efter at komme derhen, for det sker psykisk og både ubevidst og bevidst – og vi vil netop bevæge os væk fra de potentielt set modsatte udfald.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *