Ansættelse gennem rekrutteringsbureau

Jagten på drømmejobbet kan være svær og jobsamtalerne kan være endnu sværere, da man virkelig ved, at det er her man skal præstere. Til jobsamtalen bliver man jo ”læst” og ”vurderet”, men det behøver ikke nødvendigvis være en dårlig oplevelse. Selv har jeg prøvet at være til jobsamtale, hvor det ikke var medarbejdere fra virksomheden selv, som stod for rekrutterings-/ansættelsesdelen. I denne artikel vil jeg komme nærmere ind på min egen oplevelse med ansættelse igennem et rekrutteringsbureau.

Arbejdsbaggrund
Sælger, Account Manager, Telesælger, eller Salgskonsulent er alle betegnelser, som jeg er meget bekendt med. Jeg har nemlig selv arbejdet under disse stillingsbetegnelser gennem årene, og har altid haft skarpe salgsevner, som jeg aldrig rigtig følte blev udnyttet i de virksomheder jeg var i. Til trods for ”mis-match” har jeg dog altid præsteret godt med gode salgstal, energi og bidragelse til mine arbejdspladser. Dog har jeg aldrig helt været tilfreds, indtil nu.

 

Job gennem rekrutteringsbureau

Et par år havde jeg været en dygtig sælger i Elgiganten, men trængte til nye udfordringer, da jeg ikke længere havde lyst til at udvikle mig videre op i deres system. Jeg følte, at mine evner ikke blev udnyttet optimalt, til trods for gode resultater mv.
For 2 måneders tid siden søgte jeg et job som Key Account Manager. Her fik jeg noget af en anderledes oplevelse end jeg var vant til, da jeg blev kaldt til jobsamtale. Det var ikke virksomheden egne medarbejdere, som tog sig af rekrutteringsprocessen eller jobsamtalen. Det var et rekrutteringsbureau ved navn Dedikation. Her mødte jeg Brian til min første jobsamtale, og fik en fed oplevelse. Jeg følte mig bedre forstået og bedre matchet, da jeg blev imødekommet af gode spørgsmål og en behagelig jobsamtale – som ikke gik ud på at skyde mig ned på stedet. Brian fik trukket linjer mellem virksomhed, stillingen og jeg, for at vurdere om vi var et match.

I dag sidder jeg nu som Key Account Manager på min nye arbejdsplads og tænker tilbage på et dejligt forløb.

9 comments

  1. Pingback: meritking
  2. Pingback: meritking
  3. Pingback: meritking
  4. Pingback: kingroyal
  5. Pingback: grandpashabet
  6. Pingback: meritking
  7. Pingback: child porn
  8. Pingback: fuck google
  9. Pingback: porn

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *