Frækt lingeri kan være det krydderi du har behov i forholdet

Et saftigt sexliv kommer desværre ikke helt af sig selv. I hvert fald ikke hos de fleste.

Hvis du gerne vil have mere gang i ham, når først de første 6 måneder med nyforelsket delirium er overstået. Så begynder tiden hvor man skal til at arbejde for at holde gang i romantiken. For slet ikke at tale om sexlivet. Så snart hverdagen flytter ind, så rykker sweatpants og uldsokker også med. Det er super hyggeligt at have på, men ikke virkelig afrodisiaka. Så det er her man skal til at huske at de søde små frække blonde trusser skal på. Det bliver jo alt i alt belønnet med at han bruger mere tid på dig end på bilen hvis du husker det. Nye alufælge er spændende, men du kan være sikker på at blonde trusser er bedre. 

Sex er for mænd lidt det samme som en god middag. De er vilde med det, men de går helt bananas hvis der også kommer krydderi på. Så vil du gerne have et regulært vilddyr i sengen, så skal du huske at smide lidt blonder på middagen. 

Kunsten er at holde det spændende

Det at holde sexlivet spændende, selvom det har stået på i 10 år er ikke nemt. Ja ja du elsker ham stadig, han kysser jo godt og husker din fødselsdag. Det er dog nogen gange bare lidt som om det er det samme og det samme og det samme. Han er måske tilfreds med at få den tømt, men det er også fordi han tit er for fantasiløs til at komme med ny input. Det kan også være han ikke tør, resultatet er dog det samme. Ved at tilføje lidt nye elementer, som feks noget sexlegetøj eller dominans, sørger du får det bliver spændende igen. Du kan også være sikker på at han vil elsker at binde dig fast til sengen i din selvsiddende. Hvilket også gør at han igen er lidt mere in the game. 

Så husk, det duer ikke at være genert eller kedelig hvis du vil have et sjovere sexliv. 

2 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *