8 måder at spare på din elregning på

Leder du efter måder at spare på din elregning på? I så fald er du ikke alene. Elpriserne stiger, og det bliver vigtigere end nogensinde før at finde måder at reducere dit energiforbrug på. I dette blogindlæg vil vi nævne 8 måder, hvorpå du kan spare på din elregning. Læs videre for at få mere at vide!

  1. Isoler dit hjem – At isolere dit hjem er en måde, hvornår dit hus bedre kan holde på varmen, så du skal bruge mindre ressoucer på at varme din bolig op. Isoler båd spå gulvet, i vægge og især på dit loft!
  2. Udskift gamle vinduer og døre – Gamle døre og vinduer og utætte og holder dårligt på varmen. Det er penge ud af vinduet i forhold til din varmeregning. Udskift alle dine vinduer og døre til energirigtige glas, som også er godt tilsluttet ved montering.
  3. Udskift alle dine pærer i huset til LED – – Glødepærer er forfærdelige for din elregning. De bruger meget energi på at producere lys og genererer meget varme. Udskift dem med mere effektive LED-pærer, der også holder meget længere!
  4. Undervis din familie i at spare på elektriciteten – En af de bedste måder at spare på din elregning er at undervise dine familiemedlemmer om energibesparelser. Vis dem, hvordan du kan spare penge ved at slukke for lys og apparater, når de ikke er i brug.
  5. Vask dit tøj i mindre grader – Hvis du vasker dit i mindre grader, end du plejer, så kan du spare mange penge på din elregning. Det meste af den energi, som vaskemaskiner bruger, går nemlig til opvarmning af vandet. Vask almindelig tøj ved 30 grader og sengetøj og håndklæder ved 60 grader (bakterier og skadedyr dør ved 60 grader)
  6. Køb energimærkede apparater – Ved at løbe nye apparater, såsom fjernsyn og el-kedel, så sørg for, at apparatets energimærke er A, som betyder, at den bruger minimalt strøm.
  7. Sammenlign dine el-priser med andre el-selskaber – Hvis du prøver at tjekke priserne hos en konkurrent, så kan det være, at der er penge at spare hver måned. Spar penge på dit elselskab her, ved at ringe og spørge ind til en bedre pris. Fortæl, at du overvejer at skifte elselskab, og hør, hvilke muligheder de kan tilbyde dig for at blive som kunde. Du kan også bare find det billigste elselskab her
  8. Tag kortere og kolde bade – Ligesom med vaskemaskinen, så bruges der meget elektricitet på at omdømme koldt vand til varmt. Ved at du tager kortere bade og gerne koldt som muligt, så vil du reducere dit elforbrug.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *