Få råd til en renovering: et lag maling og nye BOEN trægulve kan gøre meget

Trænger dit hjem til en ordentlig overhaling? Det kan hurtigt virke uoverskueligt med en renovering eller istandsættelse af huset, hvis budgettet er stramt, men faktisk behøver der ikke særlig meget til, før du er godt på vej mod et fint, renoveret hus. Du kan også handle hos et online byggemarked på https://www.byggecenter.dk/

Tjek huset for fejl og mangler

Et godt sted at starte er at tjekke huset for fejl og mangler. Hvis vinduesrammerne for eksempel er rådne, så er det vigtigt, at disse bliver skiftet. Er der til gengæld et hak i døren ind til stuen, så kunne det måske være fint med en ny dør, men det er ikke en nødvendighed. Det er godt at gå huset igennem engang imellem, da det altid er billigere at få repareret tingene i opløbet, end når det brænder helt på. Det er en god ide, hvis du laver en liste over de fejl og mangler, som du finder. Du kan inddele det i kategorier efter hvor alvorlige og vigtige, at de forskellige fejl og mangler er, og hvad en løsning vil være. Et eksempel er at du skriver “gulvene har mange slidmærker” og løsningen er “nye BOEN trægulve.” 

Hav styr på forløbet

Ud fra din liste kan du lægge et budget. Der skal være råd til at få repareret de alvorlige skader, og derfor starter du med at sætte penge af til dem i budgettet. På den måde kan du til sidst se, hvad der er tilbage, og derefter kan du vælge, hvad du vil prioritere at få renoveret. Hvis du har brug for at låne penge til din istandsættelse, skal du huske at sætte af til de udgifter, der følger med et lån. Et præcist budget vil også sikre, at du har penge til at færdiggøre renoveringen. Det hjælper ikke, at du beslutter dig for at lægge nye BOEN trægulve, hvis pengene så slipper op halvvejs i processen. Derfor er det altid vigtigt at lægge et budget og have overblik over dine udgifter undervejs.

Et lag maling og nye trægulve

Når du renoverer dit hus, kan et lag maling og nye trægulve gøre virkelig meget. Det kan næsten få huset til at se helt nyt ud. Noget af det, som vi slider allermest på, når vi bor i huse, er nemlig væggene og gulvene. Derfor er en istandsættelse af disse en god måde at få givet huset et nyere udtryk på. BOEN trægulve kan fås i mange forskellige farver, formater og med forskellige overfladebehandlinger, og derfor er de et godt bud, hvis du skal have lagt nyt gulv. Du kan få lige netop det BOEN trægulv, som passer til dit hus, og så er de ovenikøbet også nemme at lægge. Dermed kan du klare det selv, og generelt er det bedre jo mere af renoveringen, som du selv kan klare, da de penge, som du ellers ville have brugt på en håndværker, så kan bruges på renoveringen i stedet. Når du har lagt en plan over renoveringen, er det en god ide at besøge et byggemarked, så de kan rådgive dig i forhold til materialer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *