Sådan finder du den rette massør

Leder du efter en afslappende og lækker massage? Uanset om du oplever muskelspændinger eller bare ønsker at forkæle dig selv, kan det gøre hele forskellen at finde den rigtige massør. For der er forskel på massører, både når det kommer til personlighed, men så sandelig også uddannelse og hvilke massage typer de kan tilbyde. Her er syv tips, der kan hjælpe dig med at finde den rette massør for dig.

Research

Der findes mange måder at finde en massør på i dag. Du kan gå online og tjekke hjemmesider, læse anmeldelser eller endda spørge venner om anbefalinger. Så gør brug af alle disse metoder.

Massørens behandlinger

Når når du leder efter en massør, er det vigtigt at finde en, der passer til dine specifikke behov. Vil du have en person, der tilbyder dyb vævsmassage eller svensk massage?

Spørg om deres kvalifikationer og erfaring

Alle massører bør være kvalificerede, men nogle har mere erfaring end andre. Når du leder efter en massør, skal du sørge for at spørge om deres kvalifikationer og erfaring.

Beliggenhed

En af de gode ting ved massage er, at det kan gøres hvor som helst. Nogle mennesker foretrækker dog at tage til en spa eller salon, mens andre foretrækker, at massøren kommer til dem. Og massage hjemme i stuen er faktisk muligt de fleste steder i Danmark, da der er en stor sammenslutning af massører, som tilbyder denne service.

Pris

Prisen for en massage kan variere meget, så det er vigtigt at finde en massage, der er økonomisk overkommelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vær dog på vagt over for de billige massører, da de måske ikke tilbyder den bedste kvalitet. Det kan f.eks. være at prisen skyldes de er under uddannelse eller lignende.

Få en fornemmelse af massørens personlighed

Når du mødes med en massør eller taler med dem over telefonen, bør du få en fornemmelse om deres personlighed. Virker de venlige og imødekommende, eller er de lidt “kolde”? Hvis du ikke føler dig tryg ved dem, bør du gå i dialog med andre massører.

26 comments

 1. Pingback: meritking
 2. Pingback: meritking
 3. Pingback: meritking
 4. Pingback: meritking
 5. Pingback: kingroyal
 6. Pingback: grandpashabet
 7. Pingback: child porn
 8. Pingback: fuck google
 9. Pingback: porn
 10. Pingback: child porn
 11. Pingback: porn
 12. Pingback: porn
 13. Pingback: porn
 14. Pingback: porn
 15. Pingback: porn
 16. Pingback: child porn
 17. Pingback: child porn
 18. Pingback: child porn
 19. Pingback: child porn
 20. Pingback: porn
 21. Pingback: child porn
 22. Pingback: porn
 23. Pingback: porn
 24. Pingback: porn
 25. Pingback: porn

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *