Gode tips til planlægning af babyshoweret

Gode tips til planlægning af babyshoweret

Nu hvor du har besluttet dig for at holde et babyshower for din veninde eller partner, så er det tid til at begynde at planlægge! Der er mange ting at overveje, når man planlægger et babyshower, såsom dato, sted, tema og selvfølgelig gæstelisten. Få nogle gode tips med på vejen, når du skal i gang med at planlægge i denne artikel. Så skal det nok ende med at blive et succesfuldt babyshower.

 

Vælg en dato i god

Når det kommer til at beslutte datoen for babyshoweret, er det vigtigt at vælge en dato, der passer godt til både de vordende forældre og deres tidsplaner. Hvis I skal overraske den vordende mor, så kan I planlægge en dato i smug sammen med hendes kæreste. På denne måde kan han sørge for, at hun er hjemme, når I planlægger at overraske hende. Skriv ud til alle veninderne om de kan den pågældende dag, så de kan få sat en kryds i deres kalender.

 

Køb flot babyshower pynt

En af de bedste dele ved at holde et babyshower er at pynte op til det. Du kan vælge et tema eller bare bruge sjove, lyse farver til at pynte op med.  Du kan også pynte op med farver, der passer til barnets køn. Der findes meget fint babyshower pynt i dag, som du både kan købe online eller i fysiske butikker. Det kan f.eks. være bannere til babyshoweret, bordpynt til kagebordet eller balloner i enten pink eller blå farver. Du kan også finde fine bordkort, som du kan placere på bordet.

 

Uddeleger opgaverne

For at sikre, at alt går glat på dagen for babyshoweret, er det vigtigt at fordele opgaverne mellem forskellige personer. På den måde undgår du, at én person skal gøre alt og bliver overvældet. Selvfølgelig kan du altid bede om hjælp fra de andre gæster, hvis det er nødvendigt. Men det er stadig en god idé at have en plan. Så kan alle hjælpe til og skabe den bedste dag for ens veninde. Sørg for at lave planen i god tid, så ingen skal ud at købe noget på selve dagen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *