Kom på et sundhedsfagligt ophold i udlandet med Try Medics

Drømmer du om oplevelser langt væk fra Danmark, og er du studerende, eller påtænker du at starte en uddannelse inden for det sundhedsfaglige? Så skal du se nærmere på de muligheder, den danske organisation Try Medics tilbyder. 

 

Try Medics har i en årrække tilbudt udlandsophold til danske unge inden for en række forskellige sundhedsfaglige fag, og du har derfor mulighed for at komme til udlandet og lære mere om fag som eksempelvis: 

 

  • Læge 
  • Sygeplejerske
  • Tandlæge 
  • Jordemoder
  • Fysioterapeut

 

Med Try Medics kan du både tage af sted som en del af en uddannelse, du allerede har påbegyndt, hvor et udlandsophold med Try Medics kan blive en del af en praktikperiode på dit studie. 

 

Men Try Medics har også muligheder for dig, der endnu ikke har taget en beslutning, men som overvejer en karriere inden for det sundhedsfaglige. Her giver Try Medics dig mulighed for at komme i observationspraktik, så du kan lære mere om det fag, du påtænker at begynde en karriere inden for. 

 

Du kan læse mere hos Try Medics og blive klogere på din mange muligheder inden for de forskellige sundhedsfaglige fag. 

 

Observationspraktik for præstuderende 

Hvis du endnu ikke har truffet en beslutning om dine fremtidige studier, kan et ophold med Try Medics være det helt rette valg for dig. 

 

Du har måske tænkt, at det er svært at skabe sig et overblik over, hvad et liv som læge eller som sygeplejerske egentligt indeholder, og her er et praktikophold den eneste måde at finde svar på. 

 

Her vil du få unik erfaring og indsigt i det fag, du påtænker at studerer, og et praktikophold med Try Medics er derfor den bedste forberedelse, du kan gøre, når du skal træffe en stor og livsændrende beslutning om dine fremtidige studier. 

 

På samme tid giver et udlandsophold med Try Medics dig mulighed for en sjov og lærerig rejse, hvor du vil møde nye mennesker og få oplevelser for livet. 

 

Udlandspraktik for studerende 

Hvis du allerede er i gang med dine studier, er praktik også vigtigt i forhold til at give dig mulighed for at prøve kræfter med den verden, du forbereder dig til at blive en del af. Med praktik kan du få hands-on erfaring med eksempelvis arbejdet som læge eller som sygeplejerske, og praktikken er derfor en værdifuld tid, som både vil hjælpe til at gøre dig afklaret om dine fremtid og give dig unikke faglige kompetencer. 

 

Men hvorfor ikke tage denne praktik i udlandet med Try Medics? Ved at tage til udlandet vil du få rejseerfaring og blive sat i nogle helt andre situationer, end dem du vil komme i under et praktikophold i Danmark. 

 

Her skal du både forholde dig til en ny hverdag på hospitalet samt en ny hverdag i et fremmede land, og du vil derfor lære en helt masse nye ting på kort tid. 

 

På samme tid giver et udlandsophold med Try Medics dig unik indsigt i et udenlandsk sundhedssystem, som du kan lære af og tage med dig hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *