Køb et smykke fra Ole Lynggaard, hvis du elsker detaljer og eksklusivitet

Smykker har en helt særlig evne til at fungere som en forlænget del af den person, der bærer dem. Derfor er det også vigtigt, at du kun har smykker, der på den eller anden måde repræsenterer dig.

Nogle mennesker kan bedst lide et mere diskret og enkelt design, når det kommer smykker. Derimod er der andre, der foretrækker det ekstravagante og detaljerige. Hvis du hører til den sidste gruppe, vil du uden tvivl elske smykkerne fra Ole Lynggaard. Dem har du i øvrigt mulighed for at købe lige her: https://guldbrandsenjuveler.dk/

Dansk håndværk kombineret med eksotisk ekstravagance

Det der gør Lynggaardsmykker til noget helt særligt, er måden hvorpå dansk håndværk bliver kombineret eksotisk ekstravagance. Ole Lynggaard er nemlig uddannet guldsmed i Danmark. Derfor kender han også alt til de stolte danske traditioner inden for smykkedesign.

Samtidig er Lynggard også en berejst mand, der trækker på sin store erfaring fra alle verdens hjørner. Det er denne kombination, der placerer Lynggaardsmykkerne i en liga for sig.

Kun de bedste materialer

Når Ole Lynggaard fremstiller smykker, bruger han kun de allerbedste materialer. Derfor finder du også smykker af enten 18 karat guld eller sterlingsølv blandt hans kollektioner.

Hvis du går på udkig blandt hans mest eksklusive kollektioner, finder du de smukkeste smykker, der er pyntet med enten solitaire ædelsten eller hvide diamanter.

Inspireret af dyrenes verden

Når du ser på udvalget af Lynggaardsmykker, vil du hurtigt opdage, at Ole Lynggaard har været stærkt inspireret af naturen og dyrene. Særligt dyrenes bevægelser og elegance går igen i Lynggaards smykker.

Derfor finder du også altid unikke smykker, der fortæller deres helt egen historie. Derfor egner smykkerne sig også godt til dig, der ikke er bange for selv at skille sig ud – og fortælle sin egen historie.

Historien om Ole Lynggaard

Smykkedesigneren Ole Lynggaard blev født i år 1936. Allerede fra barnsben var han en kreativ sjæl, der både elskede at tegne og fremstille skulpturer.

Det kom ikke som nogen overraskelse, da Lynggaard i slutningen af 1950’erne valgte at uddanne sig som guldsmed. Begge hans forældre ejede nemlig hele to guldsmedeforretninger.

Under sin uddannelse ærgrede det dog Lynggaard, at selve designdelen var en så lille del af hele uddannelsen. I stedet havde man dengang fokus på at få uddannet nogle dygtige guldsmede, der kunne skabe et klassisk design. Derfor gik det også op for Lynggaard, at han måtte til udlandet, hvis han skulle udfolde sit kreative talent.

Inspiration fra alle verdens hjørner

Efter endt uddannelse drog Ole Lynggaard derfor ud i verden. Blandt andet kom han forbi flere prominente smykkeværksteder, hvor han lærte at fremstille smykker på en helt anden måde, end på den danske guldsmedeuddannelse.

Han tog også til mere eksotiske himmelstrøg, hvor han især samlede inspiration til sine senere smykkekollektioner. Det er nemlig især naturen og dyrenes verden, som Lynggaard anvender som inspiration, når han fremstiller smykker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *