Motorcykelforsikring: hvad er det og hvad koster det?

I denne artikel fortæller vi alt, hvad der er værd at vide om motorcykelforsikringer. Hvorfor det er vigtigt at have en, hvad den dækker, og hvilken forsikring der passer bedst til netop din MC.

En motorcykelforsikring er ikke lovpligtig i Danmark, men det anbefales på det kraftigste, at du tegner en forsikring uanset om du har en klassisk Harley Davidson eller en mere moderne japaner.

Motorcykler kan nemlig være meget dyre at reparere eller erstatte, hvis de bliver beskadiget eller stjålet.

En motorcykelforsikring dækker som udgangspunkt skader på andre personer, ting eller dyr, som du forvolder med din motorcykel. Motorcykelforsikringer kan også kombineres med en ansvarsforsikring, der dækker dig selv og eventuelle passagerer, hvis I bliver involveret i et uheld.

Der findes forskellige typer af motorcykelforsikringer afhængig af, hvilken slags motorcykel du har, og hvor meget du kører på den. Før du tegner en forsikring, er det derfor en god idé at undersøge markedet og sammenligne forskellige Motorcykelforsikringer.

På den måde finder du den bedste og billigste motorcykelforsikring til netop din type motorcykel.

Hos hjemmesiden Forsikringsam.dk kan du blandt andet finde Motorcykelforsikringer, der dækker:

– Skader på andre personer, ting eller dyr

– Tyveri af din motorcykel

– Glas-, spejl-, lygte- og kromskader

– Vejhjælp

Derudover kan du tilkøbe ekstra dækninger til din Motorcykelforsikring, så den passer perfekt til netop dine behov. Eksempelvis kan du vælge at tilkøbe en dækning, der også gælder, hvis du kører på andre motorcykler.

Hos Forsikringsam.dk er det let og hurtigt at tegne Motorcykelforsikring online.

Du skal blot indtaste nogle få oplysninger om dig selv og din Motorcykel, og så får du et tilbud på den billigste motorcykelforsikring med det samme.

Hvad koster en MC forsikring?

Motorcykelforsikringer kan variere meget i pris afhængig af, hvilken type motorcykel du har, hvor mange km. du kører årligt, og om du vælger at tilkøbe ekstra dækninger.

Du kan dog forvente at betale mellem 1000-2000 kroner om året for en almindelig Motorcykelforsikring. Dog kan prisen gå helt op til 10.000 kroner om året, hvis du har en dyrere model som fx en Harley Davidson eller BMW R1200.

Det er altså vigtigt, at du undersøger markedet og sammenligner forskellige Motorcykelforsikringer, inden du tegner en forsikring.

På den måde finder du den bedste og billigste Motorcykelforsikring til netop din Motorcykel.

2 comments

  1. Después de apagar la mayoría de los teléfonos móviles, se eliminará la restricción de ingreso de contraseña incorrecta. En este momento, podrá ingresar al sistema mediante huella digital, reconocimiento facial, etc.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *