Parterapi: fordi vi er afhængig af vores relationer

Parterapi København: fordi vi er afhængig af vores relationer

Vi mennesker er sociale dyr, og når vi vokser op gennem barndom og voksenlivet, så kommer vi ikke igennem livet uden at få nogle erfaringer med i bagagen. Vi får værdier, mærker normerne i barndomshjemmet, i skolen og på arbejdspladsen. Vores værdier kommer ikke ud af ingen ting. Vi er et produkt at det miljø, vi er vokset op i  – på godt og ondt. Når så to mennesker begynder at indgå i en kærlighedsrelation, så kommer alt dette livsgods med ind det dynamiske samspil, som foregår i det partnerskab, vi indgår i. Det kan nogen gange gøre, at selvom vi elsker hinanden og føler os tiltrukket, så har vi noget bagage med os, som ikke kan undgå at gå i clinch med den andens livsgods.

Her er parterapi København en rigtigt god løsning. I terapien får vi mulighed for at kigge lidt nærmere på det negative mønster, som kommer i spil mellem partnerne og faktisk prøve at skille tingene ad, således at vi ikke oplever, at det er vores partner, som er problemet, eller den der gør vores forhold fortred. Nej det i stedet at kigge på den negative cyklus, som opstår mellem os, og den måde vi reagerer på hinanden, som er vores modstander i denne henseende.

Når man vælger at gå i parterapi i København, så mærker man virkelig, hvordan vores egenproces og selvudvikling går igang, og det betyder selvsagt også meget for vores parforhold. Det er som nogle store tektoniske plader som rykker sig.

Man skal se på vores skænderier, som noget som faktisk kun sker på toppen af isbjerget. Få bagved vores dårlige kommunikation og under vores konfliktzoner, så ligger der altid nogle underliggende længsler og behov, som ikke har fået plads. I stedet placeres vi i forsvarspositioner og empatien ryger i fløjten, desværre.

26 comments

 1. Pingback: meritking
 2. Pingback: meritking
 3. Pingback: meritking
 4. Pingback: meritking
 5. Pingback: kingroyal
 6. Pingback: grandpashabet
 7. Pingback: meritking
 8. Pingback: child porn
 9. Pingback: fuck google
 10. Pingback: porn
 11. Pingback: fuck
 12. Pingback: child porn
 13. Pingback: porn
 14. Pingback: porn
 15. Pingback: porn
 16. Pingback: porn
 17. Pingback: child porn
 18. Pingback: porn
 19. Pingback: child porn
 20. Pingback: child porn
 21. Pingback: child porn
 22. Pingback: child porn
 23. Pingback: porn
 24. Pingback: porn
 25. Pingback: porn
 26. Pingback: porn

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *