Lån penge til din ferie – eller vær smart og tjen penge på ferien

Det er dejligt at rejse, men det kan være svært at finde penge til det, hvis økonomien er anstrengt. Du kan selvfølgelig vælge at låne penge til din rejse – og det kan lade sig gøre, selv om du skulle være registeret hos RKI. Det er dog vigtigt at slå fast, at det kan være svært at få lov at låne penge med en RKI-registrering i baglommen. Du kan derfor vælge at finansiere rejsen, mens du er af sted i stedet for.

Lav en blog om dine oplevelser

En af måderne, du kan tjene penge på, mens du nyder sydens sol og din ferie, er ved at lave en blog, hvor du i tekst og billeder fortæller om dine oplevelser. Hoteller, flyselskaber og lignende er på den måde med til at sponsorere din rejse. Det tager dog tid at opbygge en blog, inden du skal på ferie, til gengæld skal du ikke bruge mere end en times tid hver dag på at lægge tekst og billeder, mens du er af sted.

Når du har lavet din hjemmeside med din blog, så husk lige at få sat automatisk feriesvar på din side, så du ikke bliver forstyrret af en masse henvendelser, mens du er på ferie. Bruger du one.com som hosting, kan du lynhurtigt oprette en feriesvarer her med one. com mail.

Besvar spørgeskemaer ved poolen

Har du hverken mulighed for eller mod på at lave en rejseblog, kan du i stedet samle dig forskellige portaler, der udbyder spørgeskemaer, på din telefon. Deltagelse i spørgeskemaundersøgelser giver alt fra få kroner pr styk til 100 kr., så det er bare med at finde et godt udvalg og så ellers svare løs og tjene penge, mens du holder ferie.

Besvarelsen af spørgeskemaer kan naturligvis ikke finansiere din ferie, men det kan være et godt supplement til lommepengene.

Tag på arbejdsferie

En tredje mulighed er at tage på en arbejdsferie, hvor du får betalt en lille løn, ophold og forplejning til gengæld for, at du arbejder. Du kan drage afsted som vinplukker eller tage et job som bartender, stuepige eller tjener, der er masser af gode feriejobs, hvis blot du søger efter dem – så du også kan nyde syden og varmen.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *