Vælg en elektriker fra dit lokalområde

Har du brug for en elektriker, murer eller møbelsnedker, bør du vælge en fra dit nærområde. Dit nærområde, de små butikker og de lokale håndværkere overlever ikke uden kunder. Overlever butikkerne og de lokale håndværkere ikke, så overlever nærområdet som helhed, ikke. Der er også andre fordele ved at vælge håndværkeren der har værksted, lige rundt om hjørnet. CO2 aftrykket er noget du kan vælge at tage alvorligt og rent faktisk tage stilling til, i dit valg af elektriker, eller andre håndværkere. Elektriker findes også i dit nærområde.

En god håndværker kommer ikke fra et stort firma

I de store firmaer er der ikke til nørder. Nørder inden for håndværk er dem der bruger tid på at lave deres arbejde ordentligt, og som rent faktisk går op i deres fag. Når du har brug for en rigtig dygtig håndværker, bør du altid gå efter at finde en ægte nørd. De ægte nørder findes kun i de små firmaer.

Dygtige håndværkere findes lige rundt om hjørnet

Hvorfor hyre et stort firma, fra den anden side af landet, når der findes dygtige håndværkere lige rundt om hjørnet? Det er der ingen fornuftig grund til at gøre. Elektriker fra nærområdet giver dig desuden flere fordele. Elektriker fra nærområdet, kan risikere at møde dig på gaden. Han vil gerne kunne se dig i øjnene og gør derfor sit ypperste, når han er på arbejde hos dig. Det er en ekstra garanti for veludført arbejde. Det handler om at holde liv i det miljø du bor i. Støt altid de lokale, hvis der er mulighed for det. De store firmaer skal nok overleve.

Det bæredygtige valg, hver gang

En lokal håndværker afsætter ikke lige så stort et CO2 aftryk på verden, som et stort firma, fra den anden ende af landet. Han kan cykle på arbejdet, i stedet for at kører i en stor forurenende firmabil. Uanset om du skal hyrer en håndværker, købe nye underbukser eller bare skal handle ind til aftensmaden, så har du altid et bæredygtigt valg. Har du et bæredygtigt valg, bør du altid tage det. det handler om verden af i morgen. Det handler om at kunne overlade jorden til vores efterkommere, som et sted der stadig er beboeligt.

 

 

3 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *