Gode nætter i bambus sengetøj er god business

Gode nætter i bambus sengetøj er god business

Klimaspørgsmålet

Lad os se på hvordan en god forretning kan være en god forretning for klimaet og vores moder jord:

Bambus sengetøj er en rigtig god forretning

Hvis man nu fx sælger noget bambus sengetøj så har man et godt udgangspunkt, fordi det er et miljøvenligt produkt. Man kan finde det her på en god online markedsplads for  bæredygtigt tøj og interiør. Det er også rigtig godt til årstiden, fordi selve materialet er vandafvisende og temperaturregulerende. Sommer er virkelig en god årstid at sælge bambus sengetøj i, fordi det er et så køligt materiale, hvorfor man kan undgå mange af de særligt varme nætter, hvor man ligger og vender og drejer sig fordi det er så varmt. Bambus sengetøj er bare ren luksus at sove i.

Grønne produkter som optimerer din gode forretning med mere

De grønne produkter er en virkelig god forretning for moder jord, og det er samtidig også rigtig god business. Her er det rigtig godt at optimere forretningen via SEO, search engine optimization. Her finder man nogle keywords, som hjælper til at optimere forretningens hjemmesides søgbarhed på nettet. Det er en god og effektiv og ikke umiddelbart alt for avanceret teknologi som giver rigtig gode resultater. 

Teknologien bag vores fremskridt

Vi må også huske at se på, hvordan vi er nået dertil hvor vi er nu. Hvad er der sket med den menneskelige udvikling siden vi gik rundt og var menneskeaber … Jo, vi har jo udviklet os. Først var vi aber, så blev vi en menneskeaber, så blev vi jægere og samlere, dernæst fandt vi ud af at dyrke jorden og blev dermed agerbrugere. Det næste skridt var at udvikle vores tankegang, vi blev religiøse og opfandt kultur og historie som begreber vi kunne pejle efter.

Den industrielle revolution

Det at vi opfandt maskiner og begyndte at effektivisere vores produktion af nødvendige ting. Det var effektivt, men det var desværre også meget forurenende. Denne udvikling var dog ikke til at undgå for det ligger i vores DNA, vores natur, at prøve at udvikle nye måder at effektivisere og lette vores levevis. Det var umiddelbart også god business. 

 

Den digitale revolution

Det næste afgørende skridt var så den digitale revolution. Tech branchen er den nye dreng i klassen, og denne nye branche er lidt af en game changer for vores art. Meget bliver endnu mere automatiseret,og vi opfinder en ny art, som egentlig ikke er en art, da den ikke er levende, men er en teknologisk opfindelse, nemlig robotterne.

Den grønne revolution

Nu står vi ved en skillevej, hvor vi må afgøre om vi vil redde verden eller ikke. Det gør vi ikke kun ved at få os noget bambus sengetøj. Det gælder især den verden som vi kender den nu, for selve jordkloden skal nok klare sig og forblive, men mange af de dyr, inklusiv os, og det planteliv vi kender nu, vil ikke klare de store klimaforandringer, som vi går så faretruende imod. 

 

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *