Hvad koster en ravlygte?

En ravlygte ligner en almindelige lommelygte, som lyser som en almindelig lommelygte. Men lyset, den lyser med er ikke ligesom en almindelig lommelygte, for en ravlygte lyser med UV-lys. UV-lyset kan man bruge hvis man gerne vil finde ægte rav i vandkanten, på havbunden eller i skovbunden.

Hvad er rav?

Rav er en fossiliseret harpiks, der ofte bruges til smykker. Det bruges også som ingrediens i nogle parfumer. Rav er noget, der er flere millioner år gamle, som man kan være heldig at finde flere steder i verdenen. Danmark er et af landene, hvor der er fundet meget rav, og du kan være heldig at finde dit eget stykke, det kræver dog, at du har en ravlygte for at gøre efterforskningen nemmere.

Hvor meget koster en ravlampe?

Der findes flere forskellige ravlygter, som både varierer i dens effekt, kvalitet og meget andet. Prisen på en ravlygte er naturligvis afhængig af disse ting, og det betyder, at de kan koste alt fra 100 kroner og op til 1.000 kroner, for en professionel ravlygte.

Ravlygter bruges ikke kun til at finde rav, men også til at se på andre ting i naturen, f.eks. skorpioner, som man kan finde i ørkenen. Hvis du vil finde en af disse små væsner, skal du bruge en ultraviolet (UV) lampe/lygte, son kan finde mange interessante ting.

Hvor køber man en ravlygte?

Du kan kæbe ravlygter i mange forskellige butikker med souvenirs. Men du skal ikke forvente, at kvaliteten er i top, hvis du køber det i sådan en butik. Hvis du gerne vil have en ravlygte, der er i god kvalitet, så skal du ofre nogle flere penge på den, men du skal også i en specielforretning. En forretning, som ved hvad en ordentlig ravlygte, såsom Treasurehunter.

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på ravlygter.

2 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *