Forskellige grunde til at vælge en massør i Lyngby

En massør er ikke kiropraktor, men han eller hun tilbyder terapeutiske behandlinger på kroppen. Man kan lidt spøgefuldt beskrive det som “mellem nydelse og forbedring”, og det falder nogle gange et tørt sted på samme tid.

Det er derfor, at så mange mennesker elsker massage, da det hjælper med at løsne op for stramme, spændte muskler og myoser samt andre lidelser eller problemer, som du måtte have i din krop, der begrænser mobiliteten.

Der er mange mennesker i Lyngby, der bor og pendler hver dag, har stillesiddende erhverv, der belaster deres skuldre unødigt, har en uønsket kropsholdning og sidder skævt i forhold til kontorstolen og skrivebordet – måske har de endda en dårlig stol?

Hvis de (latente) symptomer ikke behandles, kan de udvikle sig til en langvarig tilstand, som skal behandles af en læge og eventuelt opereres.

Hvorfor ikke gøre en skøn oplevelse ud af det og nyde en god massage i Lyngby, for eksempel på vej hjem efter arbejde for at lindre spændinger og stress fra din krop?

I disse dage føler flere og flere mennesker en følelse af “hudhunger”. Dette er ikke noget usædvanligt.

Så enkelt er det: Vi glemmer at forkæle hinanden med kropskontakt i disse hektiske tider, og i takt med at flere mennesker trækker sig ind i sig selv, går de glip af den berøring, som er nødvendig for sindet.

Massage er nemlig ikke kun godt for kroppen, men har også en positiv effekt på sindet.

Når du får massage, frigiver din krop endorfiner – lykkehormonet – som straks får dig til at føle dig godt tilpas.

Men det stopper ikke der!

Følelsen af at blive rørt, strøget og forkælet aktiverer også andre dele af hjernen, som er ansvarlige for afslapning, tillid og glæde.

Kort sagt: En massage gør dig glad!

Der findes mange forskellige typer massage, og heldigvis er der noget for enhver smag. Hvis du er i tvivl om, hvilken type massage du skal vælge, så vil en klassisk fysiurgisk massage højst sandsynligt gøre det fremragende.

Hvis du leder efter en dygtig massør i Lyngby, som kan hjælpe dig med flere problemer, så læs videre: https://www.sagamassage.dk/

28 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *