Top Penny Aktieliste og ugentlig opdatering

Top Penny Stocks List er en omfattende liste over penny-aktier, der handles på de store børser. Denne liste opdateres ugentligt og inkluderer de mest aktive penny-aktier efter handelsvolumen. Den ugentlige opdatering giver et overblik over ugens største penny-aktier, der vinder og taber, såvel som de mest aktive penny-aktier efter handelsvolumen. Find ud af forskellen mellem Etoro og Nordnet aktie her aktieskole.com/etoro-vs-nordnet

 

Hvis du leder efter penny aktier at se, er Top Penny Stocks List et godt sted at starte. Denne liste indeholder de mest aktive penny-aktier på de store børser, så du kan være sikker på, at der er masser af likviditet og mulighed for profit. Den ugentlige opdatering giver et overblik over ugens bedste resultater, så du kan

 

Top 5 Penny Aktier at se denne uge:

 

  1. $AMD – Advanced Micro Devices, Inc.
  2. $SQQQ – ProShares UltraPro Short QQQ ETF
  3. $NOK – Nokia Corporation ADR
  4. $FCEL – FuelCell Energy, Inc.
  5. $MU – Micron Technology, Inc.

 

Dette er de 5 bedste penny-aktier at se i denne uge. Alle disse aktier handles på større børser og har høj handelsvolumen. Hold øje med disse aktier og se, hvordan de klarer sig i denne uge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *