Kaffekværn til camping

Når du er ude at campere, er der intet bedre end at starte dagen med en frisk kop kaffe. Men for at kunne nyde den kop kaffe skal du have en god kaffekværn med dig.

 

Der er et par ting, du skal huske på, når du vælger en kaffekværn til camping. For det første skal du sørge for, at den er bærbar og nem at pakke. For det andet skal du vælge en kværn, der kan klare grov formaling, da du sandsynligvis kommer til at gøre meget af det på stien.

 

Her er et par af de bedste kaffekværne til camping:

 

  1. Porlex Mini kaffekværn

 

Denne kværn er perfekt til camping, da den er lille nok til at passe i rygsækken, og den er også holdbar nok til at kunne klare en hård kværnning. Porlex Mini kaffekværnen er også nem at bruge, så du hurtigt kan få din kaffegrums klar til brygning.

 

  1. Hario Skerton Plus keramisk kaffemølle

 

Hvis du leder efter en holdbar og brugervenlig kaffekværn til camping, er Hario Skerton Plus keramisk kaffekværn en god mulighed. Denne kværn kan klare grov formaling, og den er også nem at rengøre – hvilket altid er en bonus, når du er ude at campere.

 

  1. Den manuelle kaffekværn JavaPresse

 

Den manuelle kaffekværn fra JavaPresse er en anden god mulighed til camping. Denne kværn er nem at bruge, og den er også meget bærbar, så du kan nemt pakke den sammen og tage den med på campingturen.

 

  1. ROK kaffekværn

 

Hvis du vil have en kaffekværn af høj kvalitet, der kan klare grov formaling, er ROK kaffekværnen et godt valg. Denne kværn er lavet af holdbare materialer, så den kan klare en hård formaling. Og den er nem at bruge, så du kan få din kaffegrums klar på ingen tid.

 

  1. GSI Outdoors Pendler Java Mill

 

GSI Outdoors Commuter Java Mill er en anden god kaffekværn til camping. Denne kværn er nem at bruge, og den er også meget bærbar, så du kan nemt pakke den sammen og tage den med dig på din næste campingtur.

Se et stort udvalg af kaffekværne her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *