Min 60 års fødselsdagsfest

Jeg holdt den bedste fødselsdagsfest med hele min familie og venner, hvor jeg lejede et telt hos  Festgear.dk og borde og stole på  shop.festgear.dk.

Det var min 60-års fødselsdag og det blev den bedste fødselsdag jeg havde haft i lang tid, normalt gør jeg aldrig noget ud af min fødselsdag, men det besluttede jeg mig for at gøre nu når jeg fyldte 60 år.

Det skulle ikke bare være min familie, men også alle mine venner og veninder, folk jeg ikke har set i lang tid.

Jeg skrev rundt til en masse af mine gamle venner og de skrev derfra rundt til andre som jeg ikke lige kunne komme i kontakt med.

Da jeg så holdte fødselsdag festen, dukkede der flere op end jeg nogensinde kunne forvente, der stod alle mine gamle venner og veninder som jeg ikke havde set i flere år og jeg blev rørt over at de alle dukkede op kun for min skyld.

Det der rørte mig allermest, var da jeg så en af mine bedste venner fra folkeskolen, en ven som jeg havde kendt siden vi var børn og vi faldt hurtigt i snak.

Vi snakkede om alt fra gode minder vi havde da vi var mindre og til hvad vi render rundt og laver dagen i dag.

Det var nok den bedste snak jeg har haft i lang tid og jeg havde helt glemt hvor meget jeg savnede at snakke med mine venner.

Det fik jeg gjort og jeg har fået genskabt gamle venskaber og nu tager vi ud igen som i gamle dage.

Vi spillede golf og tog i biografen, det var som at være ung igen, den følelse havde jeg savnet og jeg er taknemmelig for min 60-års fødselsdag. Det var virkelig en god dag.

Det bedste jeg har gjort i lang tid.

2.460 comments

  1. zithromax purchase online [url=https://azithromycin.store/#]buy zithromax z-pak online[/url] can i buy zithromax over the counter